HALKİDİKİ

HALKİDİKİ

BAŞLANGIÇ

BİTİŞ

KAÇ GÜN

gün

KAÇ GECE

gece

KAMPANYALI TUR

Hayır
1. Gün

İstanbul – Selanik - Halkidiki

Siz değerli misafirlerimiz ile akşam saatlerinde  Lüx Otobüslerimiz  ile İstanbul’ dan hareket ederek Tekirdağ üzerinden İpsala’ya doğru yola çıkıyoruz. (Yaklaşık 3 saatlik yolculuğun ardından İpsala’ya varış. Gümrük ve Pasaport işlemlerinin ardından Yunanistan’a giriş.

2. Gün

Selanik - Halkidiki

Yunanistan’a geçerek, Dedeağaç, Gümülcine, İskeçe ve Kavala üzerinden Selanik’e hareket.  Selanik’e varış ve panoramik şehir turu. Selanik ‘ e varışımızı takiben ülkenin en büyük katedrali olan Agios Dimitrios Katedralini  (Aya Dimitros), ve Atamız'ın doğduğu evi ziyaret ediyoruz. Turumuza  Osmanlı ve Bizans eserlerini izleyerek, Türk Mahallesi, Ano Polis ve Yedi Kule'yi gördükten sonra Zincirli Kule'den eşsiz Selanik manzarasını seyrediyor ve bol bol fotoğraf çekiyor ve turumuza Roma döneminden kalan Galeriyos'un Zafer Tak'ını (Kamara),Rotanta (Eski Metropol Camii),Pazar Hamamı, Hamza Bey Camii, Kazancılar Camii ni görüceğimiz yerler arasında. Selanik turunu takiben Halkidiki yarım adasına hareket. Geceleme otelimizde. 

3. Gün

HALKİDİKİ

Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Kassandra yarım ada turumuza katılabilirler.Bu turumuzda yarım adadaki değişik doğa yaşam tarzını görüp yüzme molalarımızla denizin keyfini muhteşem bir duyguyla yaşayabilirsiniz.

4. Gün

HALKİDİKİ

Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman arzu eden misafirlerimiz ile Kassandra beach turu.Akşam arzu eden misafirlerimiz ile yunan taverna eğlencesi.  Geceleme otelimizde olacaktır.

5. Gün

Halkidiki - Kavala - İstanbul

REZERVASYON FORMU