PAMUKKALE

PAMUKKALE ( İNDİRİMLİ )

BAŞLANGIÇ

BİTİŞ

KAÇ GÜN

4 gün

KAÇ GECE

3 gece

KAMPANYALI TUR

Evet
1. Gün

Gece Yolculuğu (İstanbul - Bilecik - Afyon - Kütahya)

SEEYOU TRAVEL yetkilileri ile belirtilen kalkış noktalarında buluşmanın ardından rehberimiz anlatımları eşliğinde Adapazarı, Pamukova, Bilecik, Kütahya, Afyon üzerinden otobüs içi ikramlarımız ile Pamukkale’ye yolculuk ediyoruz.

2. Gün

Acı Göl - Pamukkale - Kaklık Mağarası - Karahayıt Köyü - Kızılsu - Hierapolis - Travertenler - Apollon Tapınağı

Dinar üzerinden ulaşacağımız Acı Göl’ü görerek, sabah saatlerinde sarkıt ve dikitleriyle ünlü, göz alıcı Kaklık Mağarası’na varıyor ve rehberimizin anlatımları eşliğinde mağarayı dolaşırken fotoğraflarımızı çekiyoruz. Mağara gezimizin ardından tekrar yola çıkıyor ve Pamukkale - Karahayıt köyünden geçerek Kızılsu’ya ulaşıyoruz. Kızılsu gezimizin ardından öğle yemeğimizi almak üzere restaurantımıza geçiyoruz. Yemeğimizin ardından bir yandan antik kenti gezerken diğer yandan travertenlerde eşsiz zaman geçirip muhteşem fotoğraflar çekmek için Hierapolis antik kentine gidiyoruz. Hierapolis antik kent gezimizde Apollon Tapınağı, Cin deliği, Hierapolis tiyatrosu, Domityanus Kapısı, Latrin binası, hamam binası ve Anadolu’nun en büyük Nekropol’ünü rehberimizin anlatımı eşliğinde gezdikten sonra meşhur Denizli tekstil fabrika mağazasına gidiyoruz. Ardından termal sularından yararlanmak üzere otelimize yerleşiyoruz.

3. Gün

Denizli - Tavas - Geyre - Afrodisias - Karacasu - Buldan

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrasında Tavas’ta bulunan halı mağazasını ziyaret ettikten sonra döneminde bir heykeltıraşlık okulu olan Afrodisias Antik Kenti’ne gidiyoruz. Buradaki gezimizde müze, tiyatro binası, hadrian hamamı, bazilika, odeon, Afrodit kült odası, staidon, Tetrapilon göreceğimiz yerler arasında. Ardından Karacasu üzerinden Denizli’nin bezleriyle meşhur ilçesi Buldan’a varıyoruz. Sizlere vereceğimiz serbest zamanda alışveriş imkanınız olacaktır. Alışverişin için verilen serbest zamanın ardından termal sulardan yararlanmak için otelimize dönüyoruz.

4. Gün

Denizli - Buharkent - Nazilli - Aydın - Selçuk - Şirince - İzmir -Balıkesir - Bursa - İstanbul

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrasında Nazilli - Aydın üzerinden eski bir Rum köyü olan ve adını meyve şaraplarıyla duyurmuş Şirince’ye varıyoruz. Köy dokusunu gezmek ve şarap alışverişi için serbest zamanın ardından dönüş yolu için İzmir, Manisa, Balıkesir, Bursa üzerinden İstanbul’a akşam saatlerinde ulaşıyor ve siz değerli misafirlerimizi, bir başka SEEYOU TRAVEL organizasyonunda buluşmak dileğiyle sizleri almış olduğumuz noktalara bırakıyoruz.

5. Gün

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER

 

·         Richmond Pamukkale Thermal otelde 2 Gece Y.P Konaklama

·         2012 - 2015 model lüks otobüslerle ulaşım ( Talebe göre araçta değişiklik yapılabilir)

·         Çevre gezileri

·         Profesyonel Rehberlik Hizmeti

·         SEEYOU TRAVEL otobüs içi ikramları

·         Otelde açık büfe 2 sabah kahvaltısı

·         Otelde açık büfe veya set menü 2 akşam yemeği

·         Akşam yemeklerinde kişi başı 1 adet meşrubat

·         1618 Nolu Turizm Kanuna Göre Zorunlu Seyahat Sigortası

 

 

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

 

·         Tüm Öğle Yemekleri

·         Müze - Ören Yeri giriş ücretleri (Dileyen misafirlerimize 1 yıl geçerliliği olan müze kart tahsisi yapılır - 40 TL)

·         Tüm Özel Harcamalar

·         Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar

 

ÖNEMLİ DUYURULAR:

Paket fiyatlarımız otel, ulaşım, çevre gezileri ve rehberlik hizmetlerini kapsamaktadır.

Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile program seyrinde değişiklik yapabilir (Hava muhalefeti, yol durumu vb. mücbir sebeplerden dolayı).

Mücbir sebeplerden (hava, yol vb.) ve ya misafirlerimizin rehberimizin verdiği zamanlara uymamaları sebebiyle tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden SEEYOU TRAVEL kesinlikle sorumlu değildir.

Tur programında yer alan ekstra turlar kişi sayısı ve mevcut personelin şartlarına bağlı olarak gerçekleştirilir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlar tüm yolcuların katılımı olmasa dahi gerçekleştirilecektir.  Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz rehberimiz tarafından şehre girmeden önce belirlenen dinlenme tesislerinden birine veya şehir merkezlerine yönlendirilecektir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, mola yerinde beklemeyi kabul ederek tura katılmışlardır.

Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü verilemez.

0-2 yaş çocuklara otobüste koltuk ve otel konaklamasında yatak verilmez.

Turlarımız; rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri ile bir paket olup ayrı düşünülemez.

Kullanılmayan ulaşım, konaklama ve çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.

REZERVASYON FORMU