"BEYAZ KENT" BODRUM

"BEYAZ KENT" BODRUM

BAŞLANGIÇ

BİTİŞ

KAÇ GÜN

gün

KAÇ GECE

gece

KAMPANYALI TUR

Hayır
1. Gün

Gece Yolculuğu (İstanbul - Bursa - İzmir - Bodrum)

SEEYOU TRAVEL yetkilileri ile belirtilen kalkış noktalarında buluşmanın ardından rehberimiz anlatımları ve araç içi ikramlar eşliğinde Bursa , Susurluk ,İzmir üzerinden Bodrum’a yolculuk ediyoruz.

2. Gün

Bafa Gölü, Bodrum, Zeki Müren Müzesi, Bodrum Kalesi

Sabah yolda alınan kahvaltı sonrası, Ege Bölgesi’nin en büyük gölü olan Bafa Gölü kenarında kısa bir mola veriyoruz. Aynı zaman da Türkiye’nin en önemli kuş cennetlerinden biri olan Bafa Gölü manzarasını seyrettikten sonra Bodrum’a öğle saatlerinde varıyoruz İlk durağımız Sanat Güneşimiz Zeki Müren’in evi. 2000 yılında müze olarak halka açılan evi gezerken fonda sanatçıya ait şarkılar bize eşlik edecek. Bahçesinde sanatçının dev bir heykeli bulunan bu müze evde, Zeki Müren'in sahne kostümleri, çizdiği desenleri, hayranlarından gelen mektupları, aldığı ödülleri ve özel eşyaları gördükten sonra serbest zaman veriyoruz. Belirlenen saatte Bodrum Kalesi’ne hareket ediyoruz. Saint Jean Şövalyeleri tarafından Sultan Çelebi Mehmet’in izniyle 1402’de yapılan Bodrum Kalesi, içerisindeki Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi, İngiliz Kulesi, İtalyan Kulesi, Cam Batık Salonu, Karyalı Prenses Salonu, Zindan, Uluburun Batığı göreceklerimizden birkaçı. Kalede yapacağımız bu keyifli gezi sonrası çarşıda vereceğimiz serbest zamanda Bodrum’a özgü hediyelik alışverişlerinizi yapabilirsiniz. Belirlenen saatte aracımızda buluşarak otelimize doğru hareket ediyoruz.  Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3. Gün

Tam Gün Bodrum(Gümbet) Tekne Turu-

Sabah kahvaltı sonrası tekne turumuzu yapmak için iskeleye hareket ediyoruz. İsteyen üst katta güneşlenirken, dileyen de alt katta gölge de oturabilir. Teknemiz limandan hareket ediyor. Kıyı köylerini ve denizin keyifli manzarasını izleyerek ilk durağımız olan Adaboğazı koyuna varıyoruz. Verilen yüzme molasının ardından belirlenen saate hareket ile Akvaryum Koyu’na varıyoruz. Yüzme molasının ardından teknemiz bizleri bir başka Bodrum Koyu olan Bağla Koyu’nda götürüyor. Bağla Koyu’nda yüzdükten sonra bir sonraki durağımız olan Dalgıç Koyu’nda hem yüzme hem de öğle yemeği molası veriyoruz. Yemek sonrası Bodrum’un en ünlü plajlarından biri olan Deve Plajı’nda (Camel Beach) teknemiz iskeleye yanaşarak serbest zaman veriyor. Dileyenler deve plajında biryandan güneşlenirken biryandan da buradaki kafelerin keyfine varabilir. Belirlenen saatte teknemiz ile Gümbet Marina’ya doğru hareket ediyoruz. Bizleri bekleyen otobüsümüze binerek otelimize hareket ediyoruz. Otelde yenen akşam yemeği sonrası dileyenler rehberimiz eşliğinde Bodrum gece hayatının tadını çıkartabilir.

4. Gün

Tam Gün Bodrum Tekne Turu

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı ardından otobüsümüzle yapacağımız kısa yolculuk sonrası Bodrum Limanı’ndan teknemize bineceğiz. Bir önceki tekne turumuzda gittiğimiz yönün ters yönünde sahil şeridi boyunca turkuaz rengi sularda muhteşem Bodrum şehir merkezi manzarasını seyrederek rahatlatacak 20 dakikalık bir yolculuk sonrasında Meteor Koyu’na geliyoruz. Verilen yüzme molası ardından öğle yemeğimizi de alacağımız Kara Ada’ya hareket ediyoruz. . Tavşan Burnu, Kızlar Koyu’nda verilen yüzme molalarından sonra son durağımız olan Akvaryum Koyu’na varıyoruz. Son yüzme molamızın ardından takiben 30 dakikalık bir yolculuk sonrası teknemiz bizleri karaya ulaştıracak. Bizleri bekleyen otobüsümüze bindikten sonra Otelimize dönüş ve akşam yemeği sonrası Arzu edenlerle Bodrum’un sıra dışı gecelerinde eğlenmek için lobide buluşuyoruz.

5. Gün

Didim Apollon Tapınağı ,Doğanbey Köyü, Şirince Köyü, İstanbul

Sabah otelde yapılan açık büfe kahvaltı sonrası belirlenen saatte hareket ediyoruz., antik çağın en önemli kehanet merkezlerinden olan Didim Apollon Tapınağı’na gidiyoruz.Ardından sizleri Dilek Yarımadası Milli Parkı içerisinde yer alan Eski bir rum köyü olan Doğanbey köyüne gidiyoruz.Burada köyümüzü gezip muşteşem fotoğraflar çektikten sonra  otobüsümüz ünlü Şirince’ye doğru yola çıkıyoruz. Dünyaca ünlü zeytin ve meyve ağaçları arasından yapacağımız yolculuk ile Şirince’ye varacağız.  ilk isminin Kırkınca olduğu, sonrasında yüzlerce yıl Çirkince olarak anılan köyümüz Cumhuriyet'in ilk yıllarında Şirince şeklinde resmileştirilmiştir. Köye varışımızın ardından  hep beraber yürüyerek gezmeye başlıyoruz. Şirince sokaklarında verilen serbest zamanın ardından belirlenen saatte aracımızda buluşup İstanbul’a doğru hareket ediyoruz.

REZERVASYON FORMU