KARS ( İNDİRİMLİ )

BAŞLANGIÇ

BİTİŞ

KAÇ GÜN

2 gün

KAÇ GECE

3 gece

KAMPANYALI TUR

Evet

TUR FİYATINA DAHİL OLAN HİZMETLER

ÖDEME TABLOSU

TUR FİYATINA DAHİL OLAN HİZMETLER

Tur Ücretine Dahil Olan Hizmetler
• Pegasus Havayolları Sabiha Gökçen - Kars / Erzurum - Sabiha Gökçen Gidiş/Dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti
• Bölgede 2011 - 2016 model lüks otobüslerle seyahat
• Katerina Sarayı Otel’de 2 gece konaklama
• Programda belirtilen tüm çevre gezileri
• Profesyonel kokartlı rehberlik hizmeti
• SEEYOU TRAVEL otobüs içi ikramları
• Bölgede 3 Öğle Yemeği
 Oklava Restaurant : Kaz Eti Menü
 Çıldır Gölü Atalay’ın Yeri : Balık Menü
 Gel Gör Restaurant : Cağ Kebap Menü
• Bölgede 2 Akşam Yemeği
 Han-ı Hanedan Restaurant : Et Menü
 Faik Bey Restaurant : Yöresel Kars Yemekleri Menüsü
• Otelde açık büfe 2 sabah kahvaltısı
• Kafkas Gecesi Halkoyunları Gecesi
 Fait Bey Restaurant akşam yemeği sonrası halk oyunları gösterimiz olacaktır.
• Tüm Müze Ören yeri giriş ücretleri
• İstanbul (Belirtilen Noktalardan) / Sabiha Gökçen Havaalanı çift yön transfer hizmeti
• 1618 Nolu Turizm Kanuna Göre Zorunlu Seyahat Sigortası

ÖDEME TABLOSU


ÖDEME TİPİ

 

GARANTİ

YAPI KREDİ

AKBANK

TEK ÇEKİM

1.290 ₺

1.290 ₺

1.290 ₺

3 TAKSİT

443 x 3

445 x 3

442 x 3

6 TAKSİT

227 x 6

226 x 6

223 x 6



* Yapı Kredi ve Akbank kredi kartlarına +3 taksit kampanyamız vardır.

* Diğer banka kartlarından tek çekim yapılabilir.

1. Gün

1.Gün İstanbul - Kars (Kars Vali Konağı, Kars Kalesi, Opera Binası, Arkeoloji ve Etnografya Müzesi)

Belirtilen noktalardan hareketle siz değerli konuklarımız ile birlikte Sabiha Gökçen Havaalanı’na gidiyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerimizin ardından saat 08:35’de Pegasus Havayolları PC2590 sefer sayılı Kars uçuşu ile Kars’a gidiyoruz. Yolculuğumuzun ardından Kars Havaalanın’da bizleri bekleyen aracımıza binerek turumuzu yapmak üzere hareket ediyoruz. Yapacağımız şehir turunda hala kullanılmakta olan yapılardan Vali Konağı, Defterdarlık Binası, Demir Köprü, Hekim Evi (Opera Binası), Aleksander Nevski Kilisesi (Fethiye Cami) ve Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı göreceğimiz yerler arasında. Öğle yemeği molamızın ardından günümüzde Kümbet Cami olarak bilinen Oniki Havari Kilisesi, Ebu-l Hasan Harakani Türbesi, Osmanlı hamamları ve Kars Kalesini gezdikten sonra Kars Arkeoloji ve Etnografya müzesini ziyaret ediyoruz. Programın akışına göre akşam yemeği tur sonunda veya otelimizde istirahat ettikten sonra restaurantımızda alınacaktır.
Konaklama: Katerina Sarayı / Kars

2. Gün

Ani Harabeleri, Çıldır Gölü-Kızak Turu-Peynircilik Müzesi

Sabah kahvaltımızın ardından otelden ayrılıyor, Ermenistan sınırında bulunan ve Unesco Dünya Kültür Mirası listesine 2016 yılında giren tarihin canlı şahidi Ani Harabeleri’ne gidiyoruz. Burada yapacağımız gezimizde; Gagik Aziz Krikor Şapeli, Aziz Pirkitch Kilisesi, Gagik Kilisesi, Freskleriyle ünlü Tigran Honents Kilisesi, Büyük Katedral (Fethiye Cami) ve sınırın en ucunda bulunan Bakireler (Rahibeler) Manastırı, İpek Yolu Köprüsü, Gürcü Kilisesi, Zerdüşt Ateşgedesi, Türkler’in Anadolu’da yaptıkları ilk cami olan Ebu-l Menücehr Camisi ve Selçuklularınyönetiminde kente yapılan Selçuklu Sarayı göreceğimiz yerler arasında. Buradaki gezimizi tamamladıktan sonra Çıldır Gölü’ne hareket ediyoruz. Deniz seviyesinden 1959 metre yüksekliğinde bulunan ve Van Gölü’nden sonra Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük ikinci gölü olan Çıldır Gölü kış aylarında buz tutmaktadır. Göl kenarındaki restaurantımızda alacağımız öğle yemeğimizin ardından dileyen misafirlerimiz buz tutmuş gölün üzerinde yürüyüş yapabilirler ya da yörenin meşhur peynirlerini tatmaları ve alışveriş yapabilmeniz için sizlere serbest zaman veriyoruz. Akşam yemeği programın akışına göre otele giriş yapmadan veya otelde dinlendikten sonra restaurantımızda alınacaktır. Akşam yemeğinden sonra Kafkas Dans Gösterisi eğlencesi ile bölgeye özel halkoyunu gösterisini izleme imkanımız olacaktır.

3. Gün

Sarıkamış-Katerina köşkü-Erzurum-İstanbul

Sabah kahvaltının ardından otelden ayrılıyor ve Sarıkamış’a doğru yola çıkıyoruz. Sarıkamış’ın girişinde Şehitler Anıtı’nı görüp rehberimizden Sarıkamış Harekatı ile ilgili bilgi aldıktan sonra Sarıkamış Katerina Köşkü’nü dışarıdan görüyoruz. Sarıçam ormanlarının içerisinde kahvelerimizi içtikten sonra Eruzurum’a doğru yola çıkıyoruz. Erzurum’a varışımızın ardından öğle yemeğimizi alıyor ve sonrasında Erzurum Ulu Cami, Tarihi Erzurum Konakları, Üç Kümbetler, Çifte Minareli Medrese, Yakutiye Medresesi gezilerinin ardından Erzurum Havaalanı’na hareket ediyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından saat 20:45’de Pegasus Havayolları’nın PC2558 sefer sayılı İstanbul uçağı ile dönüyoruz. Alanda bekleyen servis aracımıza binerek sizleri tekrar aldığımız noktalara bırakırken bir sonraki gezimizde tekrar görüşmek üzere SEEYOU  diyoruz.

REZERVASYON FORMU